Aprendre packaging: concepte, disseny i producció

DIPLOMA DE POSTGRAU DE PACKAGING TÈCNIC I CREATIU  (2ª EDICIÓ)

La Universitat de Girona, l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot i la FES proposen la segona edició d’un postgrau amb una doble vessant creativa i tècnica, única en l’oferta de cursos del seu tipus.

Aquest curs pretén que l’alumnat assoleixi un bon nivell d’especialització en packaging tant a nivell general (processos, àmbits, professionals implicats, mercat, etc.), com en les diverses tècniques de fabricació, donat que específicament aquest curs compta amb la col·laboració directa i presencial d’empreses especialitzades líders en el sector (en l’edició anterior es va comptar amb la col·laboració d’Alzamora packagingComexi GroupEnplater i Delta Dietech).

Per la part creativa es compta amb docents que són professionals en el camp del disseny i que han destacat per la seva creativitat i experiència en el sector del packaging, alguns d’ells especialistes de referència en temes genèrics aplicables al disseny de packaging.

Aquest curs s’adreça a tots aquells que vulguin una formació especialitzada en el disseny i producció de packaging. No només persones amb formació prèvia de disseny gràfic sinó també aquelles que vulguin entrar en aquest sector pel que fa a la gestió i producció.

La direcció acadèmica del curs va a càrrec d’Enric Jardí, dissenyador gràfic i cofundador del grup tipogràfic Type-O-Tones. L’any 2009 va rebre el Premi Nacional de Disseny que atorga la Generalitat de Catalunya.

En finalitzar la formació, els alumnes obtindran el Diploma de Postgrau en Packaging Tècnic i Creatiu per la Universitat de Girona (30 ECTS).

Veure vídeo promocional de la primera edició.

 

Lloc de realització: Fundació d’Estudis Superiors d’Olot

Dates: del 20 d’octubre de 2017 al 23 de març de 2018

Durada: 152 h

Informació i inscripcions: aquí
Fes EAO fUdg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

© 2012 Safareig Creatiu. Estudi de comunicació a Girona